Best Answer

r = 60 m/h t = 2 h D = r t = (60m/h) x (2h) = 120 mi

Q: What is the value of DD equals rt r equals 60 mph t equals 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

MPH equals the miles driven, divided by the time it takes to drive those miles (units of time is hours, or minutes divided by 60).

If you average 60 mph, then it will take 18.16667 hours, which is 18 hours 10 minutes.

2.1 hours at 60 mph

7.4 hours at 60 mph

8.1 hours at 60 mph

Related questions

1.526666 hours at 60 mph1.526666 hours at 60 mph

330 miles / 5.5 hours = 60 mph

MPH equals the miles driven, divided by the time it takes to drive those miles (units of time is hours, or minutes divided by 60).

It depends upon how long it travels for. Distance = speed * time So if the car travels at 60 mph for 2 hours, the distance is 60 mph * 2 hours = 120 miles But if the car travels at 60 mph for 30 minutes (0.5 hours), the distance is 60 mph * 0.5 hours = 30 miles.

50 mph, 13.6 hours. 60 mph, 11.4 hours. 70 mph, 9.7 hours

60 kilometers per hour is 37.28 miles per hour.

23.81 hours if you average 60 mph.

If you average 60 mph, then it will take 18.16667 hours, which is 18 hours 10 minutes.

107.82 hours at 60 mph.

7.4 hours at 60 mph

2.1 hours at 60 mph

8.1 hours at 60 mph