Best Answer

Q: Will it take longer for a train or a car traveling at 100 miles per hour to stop?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4 minutes is 1/15 of an hour. In one hour, the train would travel 30 miles. Multiply that by 1/15 to get 2 miles in 4 minutes.

A train traveling with an average speed of 55 miles per hour will take 8 hours 10 minutes & 54.545 seconds to travel 450miles. 450/55 = 8.1818181818181818181818181818182 hours

depends on the train, size, weight, composition of the steel used for the tracks, wheels, weather, breaking system...

1 hour. You can go 80 miles in an hour. Hence Miles Per Hour or MPH.... If you were traveling at 45 Miles Per Hour, that means In 1 Hour you cover 45 Miles

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

Related questions

That's nice.Train B will pass Train A at a relative speed of 10 miles per hour.After that, Train B will increase its lead in front of Train A by 10 miles for every hour they both continue rolling.

132 fps

4 minutes is 1/15 of an hour. In one hour, the train would travel 30 miles. Multiply that by 1/15 to get 2 miles in 4 minutes.

2.7

it would take 36 minutes.

A train traveling with an average speed of 55 miles per hour will take 8 hours 10 minutes & 54.545 seconds to travel 450miles. 450/55 = 8.1818181818181818181818181818182 hours

depends on the train, size, weight, composition of the steel used for the tracks, wheels, weather, breaking system...

You are traveling two miles per hour.

If the train traveling speed is at least 80 miles per hour, then it can take up to 2 hours to reach Bolzano.

378/54 = 7 hoursif it doesn't make any stops.

1 hour. You can go 80 miles in an hour. Hence Miles Per Hour or MPH.... If you were traveling at 45 Miles Per Hour, that means In 1 Hour you cover 45 Miles

The horse is traveling at 30 miles per hour, because there are 60 minutes in an hour and 30 miles.