Best Answer

If the 545 is inclusive of VAT then the VAT element is 71.08, however if the 545 is exclusive of VAT then the VAT would be 81.75

Q: Calculate 15 percent vat in 545?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

To find 15 percent of 120, you can either calculate on your calculator 120 times 0.15=18 or you can calculate in your head 120 x .15 = 18. Either way they both work.

Multiply the figure by 1.15

1,600,000 x 0.15 = 240,000

Calculate 15% of 69, then add to 69. 15% of 69 = .15 x 69 = 10.35 69 + 10.35 = 79.35

40 percent wrong questions. To calculate the percentage 6 divided by 15 and multiplied by 100.

Related questions

Multiply by 15, then divide by 100.

See the related link for a guide on VAT and how to calculate it. You can also use a VAT calculator such as the one in the related links.*To calculate the price before VATUse the reciprocal of the VAT percent, found as 100/(100 + VAT)e.g. for 15%, multiply by 0.87 (100/115) and that will bring you back to the approximate pre-VAT value.

Adding 15 percent of VAT to Â£200 gives Â£200 x 1.15 = Â£230.

If the 100 is in cell A3 and the VAT rate is 15%, then in cell B3 you would have the following formula: =A3*15% However it is better to put the VAT rate into a cell by itself, like perhaps in cell B2. Then the formula would be as follows, with the dollar symbols enabling the formula to be copied while keep using the 15%. =A3*$B$2 Then in C3 you would have the following formula to get the total: =A3+B3

15/100 of 40 = 6

To find 15 percent of 120, you can either calculate on your calculator 120 times 0.15=18 or you can calculate in your head 120 x .15 = 18. Either way they both work.

7.5 percent is equivalent to 0.075 in decimal or 15/2 in fraction.

Multiply the figure by 1.15

I'll show you how to calculate the percent of 50,00:50 times 15 = 750750 divided by 100 = 7,515 percent of 50,00 = 7,5

-- Remember that "15 percent" means 0.15 . -- Multiply the bill by that number to calculate the tip.

You can calculate 15 percent of 5.60 by multiplying 5.60 by 0.15. This will give you the result of 0.84.

According to the HM Revenue and Customs website, VAT was temporarily reduced from 17.5% to 15% on the 1st of December 2008 and it returned to 17.5% on the 1st of January 2010. Please see the related link.