Best Answer

Keep this in mind 75, 25, 10, and 5 are all divisible by 5

5x15 = 75; so adding 5, 15 times = 75

5X5 = 25

5x2 = 10

5x1 = 5

Take a look at the mathematical pattern and notice how the numbers split

25 + 25 + 25

25 + 25 + 10 + 10 + 5

25 + 25 + 10 + 5 + 5 + 5

25 + 25 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

25 + 10 + 10 + 10 + 10 +10

25 + 10 + 10 + 10 + 10 + 5 + 5

25 + 10 + 10 + 10 + 5 + 5 + 5 + 5

25 + 10 + 10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

25 + 10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

25 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

10 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 + 5

10 + 10 + 10 + 10 + 10 + 10 + 5 + 5 + 5

10 + 10 + 10 + 10 +10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

10 + 10 + 10 + 10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

10 + 10 + 10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

10 + 10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

10 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5 + 5

Q: Every way to make 75 cents with 5 cents 25 cents 10 cents?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

every dollar = 100 cents every dime = 10 cents 100 dimes = 10 cents x 100 = 1000 cents 1000 cents / 100 cents = 10 groups of 100 cents every group of 100 cents = 1 dollar. So $10

1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.

10 dollars is equal to 1,000 cents, or pennies.

One coin rate is 10 cents its make 84 cents

To make 75 cents out of 10 coins, you need 6 dimes and 3 nickels.

Related questions

5+5+5+5+5=25 10+10+5=25

every dollar = 100 cents every dime = 10 cents 100 dimes = 10 cents x 100 = 1000 cents 1000 cents / 100 cents = 10 groups of 100 cents every group of 100 cents = 1 dollar. So $10

Only one way .50 + .25 = .75 ??????????

1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.1 dollar = 100 cents = 10*10 cents. So ten lots of 10 cents make 1 dollar.

that would be 100 dimes(10 cents).

3 ways. 10 cents+10 cents+10 cents=30 cents 20 cents+10 cents=30 cents 5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents=30 cents Hope that helped you

That would be 25 dimes(10 cents).

10 dollars is equal to 1,000 cents, or pennies.

One coin rate is 10 cents its make 84 cents

To make 75 cents out of 10 coins, you need 6 dimes and 3 nickels.

Three quarters = 75 cents plus 2 dimes to make it 95 cents.

10 ways.10 ways.10 ways.10 ways.