Best Answer

There are 5280 feet in one mile. Therefore, 11000 miles is equal to 11000 x 5280 = 58080000 feet.

There are 60 x 24 = 1440 minutes in one day. Therefore, 115 days is equal to 115 x 1440 = 165600 minutes.

Dividing the number of feet by the number of minutes rounded to two decimal places, gives 58080000/165600 = 350.72 feet per minute.

Q: How many feet per minute is 11000 miles in 115 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

3 mph = 264 feet per minute.

176 feet per minute.

1,000 feet per minute = 11.36 mph

96 feet per minute = 96/5280 miles per 1/60 hours=96*60/5280 = 1.0909.. mph96 feet per minute = 96/5280 miles per 1/60 hours=96*60/5280 = 1.0909.. mph96 feet per minute = 96/5280 miles per 1/60 hours=96*60/5280 = 1.0909.. mph96 feet per minute = 96/5280 miles per 1/60 hours=96*60/5280 = 1.0909.. mph

1.466 is the conversion factor. So, 60 mph x 1.466 = 87.96 feet per minute.

Related questions

11,000 miles = 58,080,000 feet 115 days = 165,600 minutes 95.65 miles per day = 350.72 feet per minute

2.0833 miles in 11,000 feet

11,000 feet = 2.083 miles

58079883.84 feet

11,000 miles in 115 days = 350.7 feet per minute (about 4 mph).

11,000 feet = 2.083 miles or 2 miles 438.2 feet. 2 mile = 10,560 feet. 11,000 feet is 438.2 feet longer than 2 miles.

The Alps

5280 feet minute

Five miles per hour equals 440 feet per minute.

Miles per hour x 88 = feet per minute

360.89 feet

Conversion: feet per minute x 0.000003157 = miles per second