Q: How many hours and min in 375 min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

0 hours are in 20 min an hour is 60 min

60 minutes = 1 hour so 200 min = 200/60 = 3.33... hours.

3 hours and 15 min

60 x 3 = 180 + 20 = 200

11 hrs and 6min

Related questions

375 days

There are 6 hours and 15 minutes in 375 minutes.

9000 hours

There are 0.00625 hours.

0 hours are in 20 min an hour is 60 min

8 hours, 20 minutes

610 min / 60 = 10.167 hours.

2 hours

5 hours, 50 minutes

375 minutes is 6 hours, 15 minutes, 0 seconds.

375 kph = 233.01 mph

320 min = 51/3 hours = 5hours 20minutes