Study guides

☆☆

Q: How many hours are in 20 min?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

60 x 3 = 180 + 20 = 200

60 min = 1 hour so 375 min = 6 hours 15 minutes.

60 minutes = 1 hour so 200 min = 200/60 = 3.33... hours.

15 hours 20 minutes(920 divided by 60(minutes to an hour) equals 15.33333, 15 hours and a third; a third of an hour is 20 min, 15 hours and 20 minutes.)

The easiest way is to subtract 4 hours and add 5 minutes, getting 3 hours, 20 minutes.

Related questions

8 hours, 20 minutes

8 hours and 20 minutes

60 x 3 = 180 + 20 = 200

3 hours 20 minutes

5 hours 20 min

357790 hours and 20 min

3 hours and 20 Min. 3 hours and 20 Min.

20 min=1,200 sec 6 hours=21,600 sec 6 hours and 20 minutes=22,800

4 hours and 20 min with out stopping on Orland:-)

5 hours and 20 min.

1218 = 1200 + 18. (1200 min)/(60 min/hr) = 20 hr, so 1200 min = 20 hr, then add the 18 minutes, so 20 hr, 18 min or 20:18

1 and 1/3

People also asked