Study guides

☆☆

Q: How many months is 30 percent of a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

"5 percent" means 5 percent per year.30 months = 2.5 years.2.5 times 5 percent = 12.5 percent = 0.1250.125 x 16,000 = 2,000

There are 12 months in one year. Therefore, 2.5 years is equal to 2.5 x 12 = 30 months.

30

The last four months consists of: September - 30 days October - 31 days November - 30 days December - 31 days This is a total of 122 days.

1 month= 12 months 30 months = 2 years 6 months= 2 1/2 or 2.5 years

Related questions

11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.11 months of the year have at least 30 days.

25 years 6 months.

"5 percent" means 5 percent per year.30 months = 2.5 years.2.5 times 5 percent = 12.5 percent = 0.1250.125 x 16,000 = 2,000

There are 12 months in a year so 12 times 30 = 360 months

25.5 months.

9

360

2

There are 30+31+30+31 = 122 days in the last four months of the year.

there are 4 months a year that have 30 days; in four years that is 4 x 4 = 16 30 day months

11 of 12 months have at least 30 days

1 year = 12 months so 3 decades = 3*10 = 30 years = 30*12 = 360 months!

People also asked