Best Answer

The answer will depend on 150 WHAT! 150 pennies, dollars, millions?

The answer will depend on 150 WHAT! 150 pennies, dollars, millions?

The answer will depend on 150 WHAT! 150 pennies, dollars, millions?

The answer will depend on 150 WHAT! 150 pennies, dollars, millions?

Study guides

☆☆

More answers

The answer will depend on 150 WHAT! 150 pennies, dollars, millions?

Lvl 5

25 nickels

Lvl 1

is that the right Answer

Q: How many nickels are in 150?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

$7.50 / $0.05 = 150

A nickel is a coin worth 5 cents, there are 100 cents in one dollar. Therefore 1500 nickels is equal to 150 dollars.

150 one dollar bills 30 five dollar bills 15 ten dollar bills (twentys cannot make exactly $150) 15000 pennies 3000 nickels 1500 dimes 600 quarters

We have 3 times as many nickles as dimes. Let X equal our number of dimes then 3X equals our number of nickles. Now multiply these values by the value of the coins they represent. So we get : 10(X) + 5(3X)=150 cents or $1.50 next : 10X + 15X = 150 25X = 150 Divide both sides of the equation by 25 X = 6 so we have six dimes = 60 cents we have 3(X) nickels or 3(6) nickels or 18 nickels and 18 times 5 cents = 90 cents 60 cents in dimes plus 90 cents in nickels = $1.50

235 nickels.

Related questions

$7.50 / $0.05 = 150

If there are 150 nickles and dimes and 70 more are nickles than dimes how many of each are there?

150 nickels if you have that many

80

The face value of 3,000 nickels would be 3000/20 = $150.

110 nickels and 40 dimes my little brother had the same problem

A nickel is a coin worth 5 cents, there are 100 cents in one dollar. Therefore 1500 nickels is equal to 150 dollars.

150 one dollar bills 30 five dollar bills 15 ten dollar bills (twentys cannot make exactly $150) 15000 pennies 3000 nickels 1500 dimes 600 quarters

Nickels, dimes are only slightly smaller in height than nickels.

There are 40 nickels in a roll of nickels.

We have 3 times as many nickles as dimes. Let X equal our number of dimes then 3X equals our number of nickles. Now multiply these values by the value of the coins they represent. So we get : 10(X) + 5(3X)=150 cents or $1.50 next : 10X + 15X = 150 25X = 150 Divide both sides of the equation by 25 X = 6 so we have six dimes = 60 cents we have 3(X) nickels or 3(6) nickels or 18 nickels and 18 times 5 cents = 90 cents 60 cents in dimes plus 90 cents in nickels = $1.50

700 nickels