Best Answer

There are 37 weeks and 1 days in 260 days, since there are 7 days in a week.

260 days = 260/7 = 37 1/7 weeks. This is normally expressed as 37 weeks 1 day.

More answers

There are 7 days in one week. Therefore, 260 weeks is equal to 260 x 7 = 1820 days.

Q: How many weeks are in 260 days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

260 / 7 = 37.142857142857142857142857142857 So it's 37 Weeks and 1 day

There are 5 years in 260 weeks, since there are 52 weeks in one year

260 if you don't have vacation accrued. You also have to take holidays into account.

There are 260 wks.

You mean how many months make are made up of 260 days. Do the Math! Anyway it's 260 divided by 30.5. approx. 8 1/2 months

Related questions

260 / 7 = 37.142857142857142857142857142857 So it's 37 Weeks and 1 day

There can be 260 weeks (and 6 days) or 261 weeks in 5 years. Given the fact that a normal year has 52 weeks and 1 day, and a leap year has 52 weeks and 2 days, 5 years can either be 260 weeks and 6 days, or 261 weeks, depending on how many leap years occur in those 5 years.

260 da ys

There are 5 years in 260 weeks, since there are 52 weeks in one year

260 weeks and 6 days.

Seven days in a week: 260/7 = 37.143 weeks in 260 days.37 weeks * 7 days each = 259 days260 - 259 = 1 extra dayMonday * 37 = Monday still.Plus one extra day = Tuesday.Tuesday is 260 days from Monday.

260 if you don't have vacation accrued. You also have to take holidays into account.

There are 43,680 hours in 260 weeks, since there are 168 hours in a week.

260 days = 22,464,000 seconds.

It is 1820 days, or a little under 5 years.

There are: 260/24 = 10 and 5/6 days

260