Best Answer

This is a word question. To solve it, you need to know how many months are in a year.

That would be 12. So, divide the number of months (60) by 12 and you'll have the answer...in years.

Q: How much is 60 Months equals to a year?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

There are 12 months in one year. Therefore, 60 years is equal to 60 x 12 = 720 months.

Pretty easy math 12 months equals a year so 12 times 5 is 60 months plus another 10 final answer 5 years and 10 months

60 months

12 months = 1 year 60/12 = 5 therefore 60 months = 5 years

Calculated from 2010, the year of birth was 1950. (2010 minus 60 equals 1950).

Related questions

60 months equals 5 years, because there are 12 months in a year and 60 / 12 is 5.

There are 60 months in 5 years because there are 12 months in each year and 12 multiplied by 5 equals 60.

There are 60 months in 5 years because there are 12 months in a year, so 12 multiplied by 5 equals 60. Basically, 60 months.

39

There are 12 months in one year. Therefore, 60 years is equal to 60 x 12 = 720 months.

Pretty easy math 12 months equals a year so 12 times 5 is 60 months plus another 10 final answer 5 years and 10 months

60 months

12 months = 1 year 60/12 = 5 therefore 60 months = 5 years

60 months old. (5 years x 12 months a year= 60)

There are 60 months in 5 years. 12 months/year x 5 years = 60 months.

It depends on if the months are different in length. For instance, some months have 30 days, some have 31, and February has 28 (except for leap year which is 29 days). To answer your question, 8 months that have 30 days in it equals 240 days. Then you multiply 240 X 24 which equals 5760 hours and then multiply that by 60 which equals 345,600 minutes.

60 months.