answersLogoWhite

0


Best Answer

18 weeks at 22 hours per week = 18 × 22 = 396 hours

396 hours at 12 per hours = 396 × 12 = 4752.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2016-02-18 09:04:59
This answer is:
User Avatar
Study guides

How much time do you allow for party RSVP

What does the acronym DRIVE stand for

A defined contribution plan is part of which employee benefit

What is the most common type of employee benefit

โžก๏ธ
See all cards
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
No Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How much is earned over 18 weeks when working 22 hours per week and the rate of pay is 12 per hour?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

John worked 35 hours a week at Buy-the-Best for 8.50 per hour So far he has earned 3272.50 How many weeks has John worked at Buy-the-Best?

11 weeks working 35 hours per week at 8.50 and hour is 8.50 × 35 = 297.50 a week. Total earnings of 3272.50 is 3272.50 ÷ 297.50 per week = 11 weeks.


What is the annual salary for 20 an hour?

$41,600 if you're working 40 hours a week 52 weeks a year.


Made 6975 working 25 hours a week for 18 weeks. How much did he earn per hour?

15.50


Is bailey earned 120.00 for 10 hours of work how much was earned per hour?

Earned per hour is: 120 dollars divided by 10 hours, or 12 dollars per hour.


How much do you earn per hour if you worked 14 hours per week for 6 weeks earning 609 dollars?

14 hours/week for 6 weeks → 14 hr/wk × 6 wk = 84 hours Earned $609 → $609 ÷ 84 hours = $7.25 per hour.


If Gary made 6975 working 25 hours a week for 18 weeks how much did he earn per hour?

15.50


Gary made 6975 working 25 hours a week for 18 weeks how much did he earn per hour?

15.50


Gary made 6975 working 25 hours a week for 18 weeks. How much did he earn per hour?

15.50


What is 60 earned in 4 hours?

15 an hour


What if you make 27000 year what is that an hour?

Depends how many hours a week and how many weeks in a year you work. A normal working week would pay 12.98 an hour


Over five weeks if you earned a total of 788.50 and You were paid 4.15 an hour and worked the same number of hours each week how many hours per week did has been worked?

35 hours


Over five weeks you earned a total of 147250 You were paid 775 per hour and worked the same number of hours each week How many hours per week did you work?

38 hours

People also asked