More answers

Lvl 2

75 years old

Lvl 1

75 years old

Q: If you live for 2.4 billion seconds how old will you be?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

1,000,000,000,000 = 1 billion 1,000 divided by 1 billion = 1,000,000,000 / 60 / 60 / 24 / 365 = 31.71 years the above answer is wrong there are 31 years in a billion seconds if you take 1000 times by 60 for a min thats 60,000 dollarstimes by 60 for an hour thats $3,600,000 times by 24 which is $86,400,000 a day so it would take a little over 11.3225 days to spend said 1 billion at a thousand a seconds

1 minute = 60 seconds1 hour = 60 minutes1 day = 24 hours1 year = 365.25 days15 years = (15 x 365.25 x 24 x 60 x 60) = 473,364,000 seconds

1440 minutes in 24 hours 86400 seconds in 24 hoursthere r 2880 30 seconds in 24 hours

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 24 minutes is equal to 24 x 60 = 1440 seconds.

10

Related questions

5 billion x 365.25 x 24 x 60 x 60 seconds

60*60*24=86400*365*10=315,360,000 THEN DIVIDE THAT BY A BILLION!! ;) Which would APPROX. equal 3.17 Round it off and then you'll get 32 yrs. old!!

2,000,000,000/(365.25*24*60*60)=63.37 years

There are 3.16x1017 seconds in 10 billion years. This is 3,600 seconds per hour x 24 hours per day x 365.25 days per year x 10,000,000,000 years.

A billion...Nanoseconds (0.00027777777777777777777777.....)Microseconds (0.27777777777777777777777777.....)Milliseconds (277.77777777777777777777777777.....)Seconds (277,777.7777777777777777777777777.....)Minutes (16,666,666.66666666666666666666666.....)Hours (1 billion)Days (24 billion)Weeks (168 billion)Years (8,766 billion, or 8.766 trillion)

435, 355, 989, 674, 234, 985, 345, 394, 783, 892,394, 837, 983, 847, 293, 957, seconds that earth has exsisted

1 billion seconds / 3600 / 24 / 365.2422 = 31.69 years

1,000,000,000,000 = 1 billion 1,000 divided by 1 billion = 1,000,000,000 / 60 / 60 / 24 / 365 = 31.71 years the above answer is wrong there are 31 years in a billion seconds if you take 1000 times by 60 for a min thats 60,000 dollarstimes by 60 for an hour thats $3,600,000 times by 24 which is $86,400,000 a day so it would take a little over 11.3225 days to spend said 1 billion at a thousand a seconds

100,000,000,000 / (60 x 60 x 24 x 365 rounded) = 3171 years

You can approximate your age in seconds by multiplying the number of years old you are by 365 days, by 24 hours, by 60 minutes, and by 60 seconds.

11.6 x 24 x 60 x 60 = 1,002,240 seconds

The 24-year-old does not have to live at the parent's home to be covered by their health insurance.