Best Answer

28 miles

Q: Koen is training for a track meet Last month he ran for three and a half hours He averaged a speed of eight miles per hour How many miles did Koen run?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

eight and a half hours 425 = 50 x 8.5

8,800 yards is five miles.

At 60 miles per hour, six hours. At 30 miles per hour, twelve hours.

Convert them all to the same per x hours and then compare them. You can either convert them all to unit rates (x = 1) or some other rate (eg lcm of 16, 50, 15 and 20). I'll use unit rates: 800 miles per 16 hours = 800 ÷ 16 miles per 16 × 16 hours = 50 mph 1500 miles per 50 hours = 1500 ÷ 50 miles per 50 ÷ 50 hours = 30 mph 600 miles per 15 hours = 600 ÷ 15 miles per 15 ÷ 15 hours = 40 mph 900 miles per 20 hours = 900 ÷ 20 miles per 20 ÷ 20 hours = 45 mph 50 mph is the greatest unit rate → 800 miles per 16 hours is the greatest rate. --------------- The rates can be ordered: 50 > 45 > 40 > 30 → 800 miles per 16 hours > 900 miles per 20 hours > 600 miles per 15 hours > 1500 miles per 50 hours.

It is 330 miles.

Related questions

38.5 miles. lol study island =P

Carlos and Maria drove a total of 298 miles in 6.2 hours. Carlos drove the first part of the trip and averaged 47 miles per hour. Maria drove the remainder of the trip and averaged 49 miles per hour. For approximately how many hours did Maria drive? A.)2.4 hours. B.)2.9 hours. C.)1.7 hours. D.)3.3 hours. ______________________________________________________________________ 3.3 x 49 = 161.7 2.9 x 47 = 136.3 161.7 + 136.3 = 298 Maria drove approximately 3.3 hours.

3 hours

It would depend on the speed at which you were traveling, but if you averaged 60 miles per hour, then 375 / 60 = 6.25 hours.

5 hours

Hours are a measure of time. Miles are a measure of distance. If you averaged 60 miles per hour it would take 57 hours to travel 3425 miles. Without any stops or slow downs.

5

3 hrs.

it is 1e5442q3413434q34343q256132q434e54343462346234532532562352353232563562356265 hours long

55 mph times 9 hours is 495 miles.

1,350 miles

The speed of travel depended much on the terrain and the number in the caravan. They averaged eight miles per day but could travel as fast as twelve miles in a day or be stalled a day without motion. The speed of travel depended much on the terrain and the number in the caravan. They averaged eight miles per day but could travel as fast as twelve miles in a day or be stalled a day without motion.