Best Answer

We need to know the speed at which Sonya walks. An average adult walks at about 5 kilometers an hour, but you did not give us all the information on Sonya.

Q: Sonya can walk 10 kilometers how much time will it take her?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

5530/790=7 hours

5hours

time =distance divided by speed time = 4700/790 = 5.95 hours = 5 hours 57 minutes

TIME = DISTANCE divided by SPEED TIME (hours) = DISTANCE (km) divided by SPEED (km/h) TIME = 9KM divided by 6KM/H TIME = 1.5 Hours or 90 minutes

Time = Distance/Speed = 6000/80 = 75 hours. That assumes that you can drive 75 hours averaging that speed without a break!

Related questions

15 minutes.

That depends on how fast you're driving. On a freeway, it will take about 15 to 20 minutes.

Distance = Rate * TimeAlgebraically manipulated,Time = Distance/RateTime = 4700 kilometers/190 kilometers per hour= 24.7 hours=============================

Time is not measured in kilometers.

A kilometre is a unit of distance. Without a unit of speed to compare, it is impossible to know how much time it would take to travel that distance.

6 kilometers is 3.73 miles, so take the amount of time it takes you (or your subject[s]) for a mile, and multiply that time by 3.73.

time = (4,700 kilometers) / (790 kilometer per hour) = 5.9494 hours. Don't try this at home until you know how to figure in the effects of the wind.

5530/790=7 hours

(3000 km)*(1 hr/65 km) = 46.1 hr

5hours

the time is how much time i take to take a shower

Divide speed by time. In this case, you get (kilometers / hour) / hour, or kilometers/hour2. That means, how much does the speed change in an hour.