answersLogoWhite

0


Best Answer

Follow the process.

  • A) 8 minutes = 8 * 60 = 480s
  • B) 37 minutes = 37 * 60 = 2,220s

So: A + 32 + B +18 +15 = 2,765 seconds or = 46.0833333 minutes.

Oh, there might be a small error in there, you might just want to check it.

User Avatar

Wiki User

12y ago
This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What do you get if you add 8 minutes 32 seconds plus 37 minutes 18 seconds plus 15 seconds?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

What is 36 seconds plus 5 minutes plus 15 seconds?

5 minutes 51 seconds.


What is 8 minutes 32 seconds plus 37 minutes 18 seconds plus 15 seconds?

8minutes 32seconds + 37minutes 18 seconds + 15 seconds


How much is 8 minutes 32 seconds plus 37 minutes 18 seconds plus 15 second?

((8 minutes 32 seconds) + (37 minutes 18 seconds)) + (15 second) = 46 minutes 5 seconds


What do you get if you add 8 minutes 32 seconds 37 minutes 18 seconds 15 seconds?

46 minutes and 5 seconds


15 minutes 36 seconds plus 12 minutes 31 seconds equals?

28 minutes and 7 seconds.


What is 15 hours and 5 minutes plus 30 seconds?

15 hours 5.5 minutes.


How many seconds equal 15 minutes and 24 seconds?

We already know how many seconds there are in 24 seconds (24), so all we need to calculate is the "15 minutes" part. 1 minute = 60 seconds 15 minutes = (15 x 60) = 900 seconds. Add the extra 24 seconds, total = 924 seconds.


Express 5 minutes and 15 seconds in seconds?

every minute is 60 seconds, so 5x60=300 plus additional 15 seconds is 315 seconds


What is a million seconds plus billion seconds?

11,585 days 15 hours 33 minutes 20 seconds


What is 3 hr 35 min 45 sec plus 1 hr 45 min 30 sec?

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.


What is the answer to 11 hours 25 minutes 20 seconds plus 4 hours 5 minutes 35 seconds?

(11 hours 25 minutes 20 seconds) + (4 hours 5 minutes 35 seconds) = 15 hours 31 seconds.


What is 8 mins 32 seconds plus 37 mins 18 seconds plus 15 secs?

8 + 37 + 0 = 45 32 + 18 + 15 = 65 = 60 + 5 Answer: 46 minutes 5 seconds