Best Answer

1800 seconds/2 hours = 1800 seconds/2*3600 seconds = 1800/(2*3600) = 1/4

More answers

Lvl 1

7£

Lvl 1

1/3

Q: What fraction of 2 hours is 1800 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

1 minute = 60 seconds 30 minutes = 60 x 30 = 1800 seconds if 60secs make 1 min them 30 min will be 60x30=1800secs 3 x 6 = 18. 18 x 100 = 1800 1800 = 1800 seconds :)

6 seconds 120 seconds or 1/20

2 days would be 48 hours, 2880 minutes or 172800 seconds.

9,684 seconds.

24 seconds is 24/60ths of a minute, which is 2/5 of a minute.

Related questions

Not sure if you want seconds in 3 and 1/2 hours or in three 1/2 hours. If it is the first case then 1 hour is 3600 seconds, hence 3 hours is 10800 seconds. Add to this the number of seconds in half hour which is 1800 to get a total of 12600 seconds If it is the second case then 1/2 hour is 1800 seconds, hence 3 half hours is 5400 seconds.

To find out what fraction of 2 weeks is equal to 1 year in seconds, we need to convert both time periods to seconds and then calculate the fraction. First, let's convert 2 weeks to seconds: 1 week = 7 days 1 day = 24 hours 1 hour = 3600 seconds So, 2 weeks = 2 * 7 days * 24 hours * 3600 seconds = 1,209,600 seconds Now, let's convert 1 year to seconds: 1 year = 365 days (ignoring leap years for simplicity) 1 day = 24 hours 1 hour = 3600 seconds So, 1 year = 365 * 24 * 3600 seconds = 31,536,000 seconds Now, to find the fraction of 2 weeks that is equal to 1 year in seconds, we divide the number of seconds in 1 year by the number of seconds in 2 weeks: Fraction = (31,536,000 seconds) / (1,209,600 seconds) ≈ 26.0864 So, approximately 26.0864 times of 2 weeks is equal to 1 year in seconds.

2 hours 42 minutes 0 second is equal to: 2.70 hours in decimal format or 162.00 minutes or 9720.00 seconds

It is 30/60 or 1/2 simplified

There are 4800 seconds in 2/3 of 2 hours

2 hours is equivalent to 7200 seconds

133,335 seconds = 37.0375 hours or 37 hours 2 minutes and 15 seconds

2 hours, 1 minute, 20 seconds.

1 minute = 60 seconds 30 minutes = 60 x 30 = 1800 seconds if 60secs make 1 min them 30 min will be 60x30=1800secs 3 x 6 = 18. 18 x 100 = 1800 1800 = 1800 seconds :)

6 seconds 120 seconds or 1/20

2 hours = 7200 seconds 4 minutes = 240 seconds 0.5 minute = 30 seconds Total = 7470 seconds

91/2 hours is 34,200 seconds.