Q: What is 250 km in 5 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

In 6 hours @ 120 km per hour, the train travels 120*6 = 720 km. In 5 hours @ 100 km per hour, the train travels 100*5 = 500 km. So, in all the train travels 720 + 500 = 1220 km in 6 + 5 = 11 hours. Its average speed is 1220/11 =110.9090.. recurring km per hour.

well its 5 hours

You are traveling at 1,280 km per hour.

3475 km / 5 hr = 695 km/h

2.5 km per hour

Related questions

250 km in 5 hours = 250/5 = 50 km per hour.

250 km???

Time = Distance/Speed = 250km/120kph = 2.0833... hours or 2 hours and 5 minutes.

The driving distance is about 521 km - roughly 7 hours of driving time.

The speed in km/hour must be given. The answer is obtained by dividing 250 km by speed in km/hour

If your speed is 100 km/h, it would take you 2.5 hours = 2 hours and 30 minutes to drive 250 km. If your average speed is 250 km/h(Very high!), then you would travel 250 km in one hour.

A.167 km/h

If you divide the distance by the time, you get the average speed during the 1.5 hours.

45 km / 5 hours = 9km/hr

To get the rate for 250 miles in 5 hours, divide the miles by the hours to get miles per hour, 250 miles/5 hours=50 miles per hour. If you divide 5 hours by 250 miles, you get 0.02 hours per mile, the other unit rate for this set of numbers.

At an average 100 kph, 2 and 1/2 hours

Amsterdam, NL to Berlin, Germany 661 km - about 6 hours 15 mins