Best Answer

That depends on the tax rate, which is determined by governments.

In the state of Kentucky the tax rate is 6%.

Nashville, TN it is 9.25%

Gatlinburg, TN is can change from 9.25 to over 13% depending on what it is you're buying because of "tourism taxes."

To calculate, divide your tax rate by 100 to convert it to decimal form.

Multiply that number to your 295, and that will give you the amount of tax.

Add the amount of tax to your 295 for a total amount

Q: What is 295 plus tax?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

what is 29.88 plus tax

That will depend on the tax. Multiply 9.98 by 1 plus the decimal equivalent of the sales tax. If the tax is 8%, 9.98 x 1.08 = 10.78

How much is 349 plus 0.6 tax

It depends on the tax rate. If tax is say 8.25% then 39.99 plus tax is 39.99 + 0.0825(39.99), which rounds to 43.29.

It will be $7.50 plus ($7.50 x (tax rate)). If you have a tax rate of 6% it would be $7.95.

Related questions

295 + 384 = 679

298.

931

514

295

12 + 283 = 295

360-65, or 295.

Five dollars plus tax would be 5 plus whatever the tax percentage is. If the tax is 10%, $5 plus tax would be $5.50.

50+60-45x9=295

what is 29.88 plus tax

69.99 plus tax

105.00 plus tax