Best Answer

40% off of 15 dollars = 60 left of 15 dollars = 15*60/100 = 9 dollars.

More answers

Six dollars

Q: What is 40 percent off of 15 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars

40% off $40 = $16 dollars, thus you should pay $24 for the item.

40 x .85= 34

30% off of 40 dollars = 70% [left] of 40 dollars = 40*70/100 = 28 dollars

40% of 120 dollars = 120*40/100 = 48 dollars. So 40% off = 120 - 48 = 72 dollars.

Related questions

40 percent of 50 = $20

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

40 percent off of 109 dollars is 43.6 dollars.

what is 40% off of 26 dollars

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars

40% = 0.40, so 0.40 x $25 = $10. It is $10 off $25 = $15.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

40% of 98 dollars is 39.20 dollars

40% off $40 = $16 dollars, thus you should pay $24 for the item.

40 x .85= 34

10 percent of 442 dollars is $44.20, so 40% is $176.80 .

30% off of 40 dollars = 70% [left] of 40 dollars = 40*70/100 = 28 dollars