Q: What is the average speed of a bus that travels 450 km in 5 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

450 times 60 equals= 27000

Average = (45+26+39+450)/4 = 560/4 = 140.

None, but there are 450 minutes in 71/2 hoursTo find this:Divide 450 by 60 (450 / 60)That equals 7.5.But how do we calculate this as precise hours and minutes?Take 7.5; this is 7.5 hours. The .5 is a half; so what's half of an hour? 30 minutes?So this becomes 7 hours and 30 minutes.Short method:450 / 60 = 7.5 = (.5 means half so 30 mins) = 7 hours and thirty minutes.

Is this a trick question? the answer is 7.5 hours, because there are 60 minutes in a hour so you divide 450 by 60 and you get 7.5

The average is 450.

Related questions

The average speed of the bus would be 90 km/h (450 km divided by 5 hours).

450/45 = 10 hours of driving time.

Time = Distance/Average Speed = 450/70 = 6.429 hours (assuming there are no stops).

Time = Distance/Speed. So, in the unlikely event that you can maintain an average speed of 65 mph, it would take 450/65 = 6.92 hours = 6 hours and 55 minutes approx.

Dividing distance travelled by time taken gives 450/5 = 90 kilometres per hour.

Depends on how fast you are traveling. At an average speed of 95.56 kph (60 mph) it will take 7 1/2 hours to travel 450 kilometers.

7 x 65, must be around 450 miles...

It depends on your average speed.

A train traveling with an average speed of 55 miles per hour will take 8 hours 10 minutes & 54.545 seconds to travel 450miles. 450/55 = 8.1818181818181818181818181818182 hours

That depends on your speed and the number of stops you make. However, if you average 60 miles per hour for the entire distance your driving time would be about 7 hours and 30 minutes.

At an average cruise speed of 450 mph (724.1 kmh) over the course of your journey it would take you around 1.5 hours to get from Rome to Basel

we know that, speed=distance / time time = 450/90 = 5 hr