Best Answer

Average speed equals distance divided by time (speed = distance/time)

Therefore the car travels 600km in 10hours so 600/10 equals 60km/h.

60km/h is equal to:

60000metres per hour

1 km per minute

50/3 metres per second

Q: What is the average speed of a car that travels 600 km in 10 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Average speed = Distance/Time Average speed = 5400/9 = 600 mph

You've done 600 miles in a total of 12 hours, therefore your average speed was 600/12 = 50 mph.

formula for speeds= d/tplug the givens=600/3s= 200 mi/h ;))

10 hours is 600 minutes.

(600 watts) x (12 hours per day) = 7.2 kilowatt-hours per day

Related questions

Average speed = Distance/Time Average speed = 5400/9 = 600 mph

b

You've done 600 miles in a total of 12 hours, therefore your average speed was 600/12 = 50 mph.

Ponys average a speed of about 43 MPH, so 600/43= 13.95348837. So almost 14 hours.

The average speed for the whole journey is 50 miles per hour. It can be obtained by dividing 600 miles by 12 hours.

Tsunamis can travel over 600 mph in the open ocean. It can only take a few hours for a tsunami to travel across an entire ocean. A regular wave travels at 90 km/hr. http://www.enchantedlearning.com/subjects/tsunami/

Its average speed is (3000/5) = 600 miles per hour.

The speed of 45 km/h states that in every hour = 60 minutes = 3600 seconds the car travels 45 km. So in 6 seconds it travels 6/3600 = 1/600 this distance, that is: 45 x 1/600 = 45/600 = 3/40 = 0.075km = 75m.

It depends on your average speed. At 60 mph, you can drive 600 miles in ten hours. At 30 mph, it will take you 20 hours.

a bullet travels faster with a speed of 600-800kms/hr at the time of launch

The duck that travels 60 m in 5 seconds because 60/5=12 and 600/60=10, 12>10.

Distance = rate * time 600 miles = rate * 12 hours rate of speed = on average, 50 miler per hour