Study guides

☆☆

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Distance = Rate * Time or, algebraically manipulated for our purposes Time = Distance/Rate Time = 212 miles/70 mph = 3.0 hours ----------------

350 miles divided by 5 hours is 70 miles per hour. 350 mi / 5hr = 70 mi/hr

960/70=13.7 hours or 13 hours 42.9minutes

Our formula is Distance = Rate * Time Distance = 0.1 miles Rate = 70 mph Time = unknown Solve formula for Time Distance/Rate = Time So, 0.1 miles/70 mph or 1/700 hours. Approximately 5.14 seconds

520 miles

Related questions

In this problem, the unit rate is the rate of speed. speed = distance/time = 60 miles/70 min = 0.86 mi/min (rounded)

Distance = Rate * Time or, algebraically manipulated for our purposes Time = Distance/Rate Time = 212 miles/70 mph = 3.0 hours ----------------

Distance = Rate * Time or, for our purposes Time = Distance/Rate Time = 455 miles/70 mph = 6.5 hours ----------------

Distance = Rate * Time or, for our purposes Time = Distance/Rate Time = 323 miles/70 miles per hour = 4.61 hours -----------------

distance = rate * time time = distance / rate 262 miles / 70 miles/hr = 3.743 hours or 3 hours, 45 minutes

70 hours 48 minutes.

350 miles divided by 5 hours is 70 miles per hour. 350 mi / 5hr = 70 mi/hr

Distance = Rate * Timeor, algebraically manipulated,Rate = Distance/TimeRate = 228 miles/70 mph= 3.257 hours-------------------------which is,= a little over 3 hours and 15 minutes============================

rate = distance/time rate = 25 miles/x rate = 70 miles/hour 70 miles/hour = 25 miles/x 70/25 = x

If you drive at an average rate of 70 miles per hour then 931miles / 70miles / hour = 13.3 hours

Distance equals Rate times Time. If you want to know the Time, divide the Distance by the Rate. 700 miles at 70 mph = 700/70 = 10 hours

700. See if you can figure out why.

People also asked