Best Answer

First we convert 40% to a decimal.

we get 40/100 or 0.40

then we multiply it by 60

0.4*60 = 24

so 40% of 60 minuts is 24 minuts

More answers

40/60*100 = 2/3*100 = 66.6%

Q: What percent of 60 minutes is 40 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

36 / 60 = 0.6 = 60 %

60 percent of 40 = 24

60 percent = 60/100 60% of 40 = 60/100 x 40 = 24. Ans: 24 questions.

2/3 How to find this? Multiply 40 minutes by (1 hour / 60 minutes), which has a value of 1. 40 minutes * (1 hour / 60 minutes) = 40/60 hours = 2/3 hours

40% of 60 = 40/100 x 60 = 4/10 x 60 = 240/10 = 24

Related questions

40 percent of 60 is 2,400%

60 percent of 40 = 2460% of 40= 60% * 40= 0.60 * 40= 24

40% of 60% = 40/100 * 60/100 = 0.24 or 24%

60% - 40% = 20% i think

(60)*1.40=84 This means 60 times 100 percent + 40 percent.

40 over 60 as a percent is about 66.667%.

40% of 60 is 24.

280 = 60 + 60 + 60 + 60 + 40 4 hours 40 minutes

150 of 40 percent = 60150 of 40%= 150 * 0.40= 60

An hour = 60 minutes 40 Minutes = 40/60 Hours 40 Minutes = 2/3 Hours

percentage = 2.5%1 minute = 60 seconds40 minutes = 40 min * 60 sec/1 min = 2400 sec60/2400 = 6/240 = 1/40 = 0.025 * 100% = 2.5%

60% of 12 = 7.27.2 is 40% of 18