More answers

Lvl 1

20,040

Q: How do you calculate episodes per 1000 patient days?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

365 x 1000 = 365,000 If you include leap year days 365,250

There are 24 hours in one day. Therefore, 1000 days is equal to 24 x 1000 = 24000 hours.

60000 mins = 60000/60 hours = 1000 hours = 1000/24 days = 41.77... days

41.66666666666667 days

365,245 days.

Related questions

(days/member months)*12000

total admits/total days x 1000

admissions -plus discharges divided by bed days of care

(Gross Bed Days * 365 /Days in Month to Day) / (No. of members / 1000)

The anime series "School Days" has 12 episodes .

16 episodes

Count the days and calculate them

7000 days in 1000 weeks

Episodes of dizziness may last for a few seconds or for days

Survivor: Borneo had 13 episodes and was 39 days long.

Survivor: Nicaragua had 15 episodes and was 39 days long.

1000 days. 1000 X 1000 = 1,000,000