Q: How do you calculate Days per 1000 members?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

Equal monthly amount (over 12 instal) over # days within the specific month

0.0026%

It is: 5/1000 times 100/1 = 1/2 per cent or as 0.5%

12000 per year is 20 percent of 60000

is that meant to be 0.16 per unit? assuming so, then the answer is: For the first 1000 she earns 0.16 per unit = 1000 * 0.16 = 160 Over 1000 she made 1725-1000=725. So she earns 0.26 for 725 units = 725 * 0.26 = 188.50 Add the two amounts together = 160 + 188.50 = 348.5 If you want to write this without all the workings it would be (1000*0.16)+(725*0.26)=348.5

Related questions

(Gross Bed Days * 365 /Days in Month to Day) / (No. of members / 1000)

total admits/total days x 1000

1002 episodes*20,000 pateints/1000

@inpatient_cost_per_1000_per_year = (@inpatient_cost_per_1000/@member_months)* 12

Calculate 1000000 x 365 [days per year] x 24 [hours per day] x 60 [minutes per hour].Calculate 1000000 x 365 [days per year] x 24 [hours per day] x 60 [minutes per hour].Calculate 1000000 x 365 [days per year] x 24 [hours per day] x 60 [minutes per hour].Calculate 1000000 x 365 [days per year] x 24 [hours per day] x 60 [minutes per hour].

number of patients: 2 number of visits: 4

1000 dollars per day * 30 days = 1000*30 = 30000 dollars

calculate how far you go in metres in one minute, then multiply by 1000, then divide by 60

Unknown

To calculate the days of monthly circulation, multiply the average number of copies circulated per day by the number of days in the month. This will give you the total monthly circulation.

400000000/1000 = 400000 days = 1095.1 years, approx.

Calculate 365.2422 (days per year) x 24 (hours per day).