Best Answer

62

Lvl 10

More answers

Using a method Mrs. Armstrong taught us at Wexford Collegiate,

x = 76km / 14km/hr

= 76km x 1 hr/14km (multiply by the reciprocal is the same as dividing)

= 5.4 hours (km on the top and bottom cancel out, just leaving hours in the numerator)

Good luck,

Paul

Approx 5 hours and 26 minutes.

Q: How many hours will it take to complete a 76-km bike ride if you go 14 km per hour the whole time?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Time = Distance/Speed = 196 km/25 miles per hour = 196 km/40.2336 km per hour = 4.8716 hours or 4 hours and 52.3 minutes (approx).

It is important to know how to calculate the speeds of objects. If a person is riding their bike at 15 miles per hours, they will travel 30 miles in 2 hours.

26 divided by 8 equals 3.25 hours or 3 hours and 15 minutes

Three hours (30/10 = 3).

The answere would be 15.333

Related questions

33

70

76 km/X h=16 km/1 h 76=16x 4.75 hours=x 4.75 hours is 4 hours and 45 minutes

it comes whole

43

63/20=3.15 hours in decimals 0.15*60=9 so 3 hours, 9 minutes at a steady pace of 20 km.

62 miles per 6 hours = 10 and 1/3 miles per hour, whether you're on an exercise bike, a little red wagon, or a surfboard.

The duration of The Kid with a Bike is 1.45 hours.

My father in Venice, FL has a 1968 J C Higgins 26" girls tanker bicycle that is in complete and in decent shape. A collector stopped by and provided information about the year and type of bike - Dad did not know much about the bike. If you'd like the whole bike $100 buys it complete with two new tires and ready to ride. If you just want the tank itself - call Bob Barber at (941) 485-4150 and work out a deal.

Bicycles are much more expensive part for part than as a whole bike, so particularly if you are a beginner it makes much more sense to pickup a complete bike instead. Then replace parts either when they break, or when you've been able to figure out what changes you want to make.

Time = Distance/Speed = 196 km/25 miles per hour = 196 km/40.2336 km per hour = 4.8716 hours or 4 hours and 52.3 minutes (approx).

120Min