Best Answer

4 badges @ 9 pence each = 4*9 = 36 pence in all.So change = 50 - 36 = 14 pence.

4 badges @ 9 pence each = 4*9 = 36 pence in all.So change = 50 - 36 = 14 pence.

4 badges @ 9 pence each = 4*9 = 36 pence in all.So change = 50 - 36 = 14 pence.

4 badges @ 9 pence each = 4*9 = 36 pence in all.So change = 50 - 36 = 14 pence.

Q: How much change from fifty pence after buying 4 badges at 9 pence each?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

A 20p and a 5p

1/4

two fifty pence 100p=£1. £100/50p=2

trois livres et cinquante pence

The first one.

Related questions

A 20p and a 5p

Fifty pence - British coin - was created in 1969.

5 Pence.

fifteen pence

There are 653 Pence in six pounds fifty three.

7 sides on a fifty pence coin

1/4

two fifty pence 100p=£1. £100/50p=2

653 pence

A fifty pence and a ten pence. the one that is not a fifty pence is the ten.

6 sides on a fifty pence coin 6 sides on a fifty pence coin

trois livres et cinquante pence