Best Answer

The speed is 1 kilometer per minute.

Many other units of speed may be used:

-- Meters per second . . . . . . . . 16 and 2/3

-- Kilometers per hour . . . . . . . 60

-- Feet per second. . . . . . . . . . 54.68 (rounded)

-- Miles per day . . . . . . . . . . . . 894.8 (rounded)

-- Furlongs per fortnight . . . . . 100,214.7 (rounded)

More answers

Lvl 2

What distance is traveled by a police car tjay moves 1.5 km/minute for 5.0 minutes

Q: What is the speed of a truck that travels 10km in 10 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

30 kph

1km is equal to 6mins. 6kms × 6mins=36 minutes.

The displacement is 4 km.

Average speed = 70km/7h = 10km/h

As it is 3.5 x 10, it will be 35 kilometres, .

Related questions

30 kph

15km/hour

60KMH '''Improved Answer:''' 5*(10 and 12) = 50kph

Time = Distance/Speed = 10/80 = 1/8 hours = 7.5 minutes.

1km is equal to 6mins. 6kms × 6mins=36 minutes.

if a runner has gone 10km in 40 min. then what you do is divied 40 in to 10 and it come out to be 4 so then you get your answer ...10km/40min.=4km pm( pure a minute)

10M.

10km

You're doing 12 km/h, or 7.5 miles/hour. About running speed for a regular jogger.

40/4=10.The object is therefore travelling at 10km per minute. This can also be shown as 0.167km per hour.

(240 - 2r)/r = 240/(r+10) 240r = (240 - 2r)*(r+10) 120r = (120 - r)*(r+10) (r+40)*(r-30) = 0 r = 30 km/hr

The displacement is 4 km.