Study guides

☆☆

Q: A train travels at 40mph far will te train travel in 3 and a half hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Just multiply the 45 hours by the speed.

3 hours 15 minutes.

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

Air is much faster travel than train.

400km

The train travels at 123.7 km/h

If one would like to find out where Ontario's Go Train travels, it travels to areas between Toronto and Barrie and areas between Toronto and Niagara. Be quick to book your travel!

about 3 hours by train

281 1/4 km.

It will take you about 12 hours, and 14 minutes to travel from Chennai to Nagercoil by direct train, a distance of 701 km.

In 6 hours @ 120 km per hour, the train travels 120*6 = 720 km. In 5 hours @ 100 km per hour, the train travels 100*5 = 500 km. So, in all the train travels 720 + 500 = 1220 km in 6 + 5 = 11 hours. Its average speed is 1220/11 =110.9090.. recurring km per hour.

A train that travels at 40 kilometers per hour (kph) for 10 hours goes 400 kilometers. If the train goes 50 kph for 8 hours, it also travels the same 400 kilometers. The difference in speeds is 10 kph, and the difference in times is 2 hours.

People also asked