Study guides

☆☆

Q: If a train travels for 4 5 hours at a rate of 40 mph what is the distance the train will travel?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

140 miles

It will take you about 12 hours, and 14 minutes to travel from Chennai to Nagercoil by direct train, a distance of 701 km.

281 1/4 km.

180 miles

3 hours 15 minutes.

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

The distance between Turin and Florence, Italy by train varies according to the service. To travel by train the journey can take between 5 hours and 45 minutes and 9 and a half hours.

454 km

A normal train usually travels at a speed of 100mph.

There is 708 miles between London and Barcelona Spain. This distance would take approximately 6 hours and 25 minutes to travel by train.

A train that travels at 40 kilometers per hour (kph) for 10 hours goes 400 kilometers. If the train goes 50 kph for 8 hours, it also travels the same 400 kilometers. The difference in speeds is 10 kph, and the difference in times is 2 hours.

1.4:1 in favor of the train.

People also asked