Study guides

Q: How many hours in 960 miles at 70 miles per hour?

Write your answer...

Submit

Related questions

120 x 8 = 960 miles.

There are 960 minutes in 16 hours, since 16 hours * 60 minutes/hour = 960 minutes.

For a 40 hour work week that is 960/40 = 24 work weeks

2.5 hours

There are: 960/60 = 16 hours

960 ÷ 60 = 16 hours

There are: 960/60 = 16 hours

No, 16 hours is 960 minutes. Sixty minutes per hour = 16 x 60 = 960 minutes.

A private plane leaves an airport and flies due east at 192 miles per hour. Two hours later, a jet leaves the same airport and flies due east at 960 miles per hour. How far will the private plane fly before it is passed by the jet?

597 miles / 960 km1 hour 55 mins

960 x 60 = 57600

There are 1760 yards in one mile. Therefore, 960 yards is equal to 960/1760 = 0.54 recurring (that is, 0.545454...) miles.

960

40 days

The fastest tsunami can travel about 960 miles per hour

If the question is asking, "How far will the private plane fly before the jet overtakes it ?" Both planes will have flown the same distance. Distance = Time (T) x Velocity. Therefore 192 x T = 960(T - 2) = 960T - 1920 768T = 1920 : T = 2.5 In 2.5 hours the private plane flies 192 x 2.5 = 480 miles. (The jet plane in 0.5 hours flies 960 x 1/2 = 480 miles)

The 960 mAh battery rating is an eight-hour rating. This means you can expect eight hours of operation at 120 mA. Even though mAh means milli-ampere-hour, the rating is non-linear, and it is normalized to an eight-hour rating, so you should expect somewhat less than one hour of operation at 960 mA. Keep in mind that this is a relativistic rating, intended to be used to compare similar batteries with different mAh ratings. Actual performance could vary .

Answer: 960 acres = 1.5 mi²

960 blinks

~960 miles. Could require about 19 hours driving time (behind the wheel - not counting rest/food/gas stops).

about 960 miles

There are: 40*24 = 960 hours

960.

If you fly, it is 960 miles. If you drive, it is 1,059 miles.

14 hours 46 minutes.