Q: A train travels at rate of 75 miles per hour for 2 hours what is the distance?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

distance = rate x times; distance = 226 miles, time = 2 hours and 30 minutes = 2.5 hoursrate = distance/timerate = 226 mi/2.5 hrrate = 90.4 mi/hr

131.82 miles per hour.

805 miles divided by 7 hours is 115 miles per hour.

Dividing distance travelled in miles by time taken in hours gives 75 / 11/12 = 81.81 recurring (that is, 81.818181..) miles per hour.

Divide 496 by 8. That will give you the speed in miles per hour.

Related questions

1.4:1 in favor of the train.

distance = rate x times; distance = 226 miles, time = 2 hours and 30 minutes = 2.5 hoursrate = distance/timerate = 226 mi/2.5 hrrate = 90.4 mi/hr

speed = distance/time = 100mi/2h = 50mi/h

39 miles

131.82 miles per hour.

1600 / 80 = 20 hours by train 1600 / 200 = 8 hours by plane it will take 20 - 8 = 12 hours more by train

140 miles

Just multiply the 45 hours by the speed.

805 miles divided by 7 hours is 115 miles per hour.

Dividing distance travelled in miles by time taken in hours gives 75 / 11/12 = 81.81 recurring (that is, 81.818181..) miles per hour.

Time = Distance / Speed = 160 miles / 100 mph = 1.6 hours = 1 hour 36 minutes.

109mph.