answersLogoWhite

0


Best Answer

60x7 = 420 miles

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-02-11 18:10:56
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.74
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1186 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: If you drove at 60 mph how far would you get in 7hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How far would you go if you drove 20 minutes at 80 mph?

26.67 miles


How far would you travel if you drove at a speed of 35mph for 2 hours?

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.


Matt drove for 3.5 hours at 70 mph. How far did he drive?

245 miles


If you drove 40 mph for 55 miles how long did you drive for 5 hours?

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.


How far would you be if you drove 72 hours west of Maryland?

If you average 61 mph, that's 4392 miles, enough to get you from Baltimore to Anchorage.


Van drove 6 hours at the speed of 54 mphHow far did he drive?

Well, if Van drove 6 hours at the speed of 54 mph, you would have to multiply 54x6=324. So, your excellent answer would be 324


How long would it take to drive 430 miles at 60 mph?

430/60 = 7-1/6 hours = 7hours 10minutes


You drove three hours at 36mph 2 hours at 52 mph and 4 hours at 47 mph hpw far did you drive?

400 miles


What would your speed be if you drove 30 miles in 20 minutes?

90 mph


How long would it take to get to mars in a drove?

at 6o mph 4,052 years


What would your speed be if you drove 20 miles in 20 minutes?

90 mph


How far would you travel if you drove 15 minutes at 128 mph?

Well, if you drove for 60 minutes (one hour) at that speed, you would travel 128 miles. But you only traveled for 15 minutes- one fourth of an hour. Divide 128 by 4, and that is your answer.

People also asked