Study guides

☆☆☆☆☆

Q: Matt drove for 3.5 hours at 70 mph. How far did he drive?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

Well, if Van drove 6 hours at the speed of 54 mph, you would have to multiply 54x6=324. So, your excellent answer would be 324

60 x 4 = 240 miles.

85 miles

You can drive 420 km in 7 hours. If you can drive 180 km in 3 hours, then you are driving 60 km/h. 60 km multiplied by 7 hours is 420 km.

step 1 : jan = x brenda = 3 (x) brenda + jan = 4x step 2 : 24 + x = 3x -x -x 24 = 2x 12 step 3 : jan = 12 step 4 : brenda = 24 + jan brenda = 36 Jan drove 12 miles Brenda drove 36 miles

Related questions

3.5*70 = 245 miles

if he drove for 3 hours and drove at 65 miles per hour then 65 x 3= 195 miles the answer is 195 miles! A.KISS

65 x 3 = 195 Therefore, assuming a constant average speed of 65 miles per hour, he drove 195 miles.

3.5 x 70 mph = 245 Miles

I drove that route a few years ago. It was about 5 hours.

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.

400 miles

531 miles. (9 x 59 = 531)

Use the formula: distance = time x speed.

Well, if Van drove 6 hours at the speed of 54 mph, you would have to multiply 54x6=324. So, your excellent answer would be 324

60 x 4 = 240 miles.

416 miles

People also asked