Best Answer

The difference between 365 and 36 is 329. Add 70 is 399.

Study guides

☆☆

Q: What is the answer to adding 70 to the difference of 365 and 36?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

70/365= 19%.... Do they not teach you this in school?

70 x 365 = 25,550

% rate of 70 days out of 365 days:= (70/356) x 100%= 0.1918 x 100%= 19.18%

-- Their sum is (36 + 34) = 70, not 72. -- Their difference is (36 - 34) = 2, not 4. -- Other than that, 36 and 34 are a terrific answer ! But 38 and 34 would be better.

It is 0.19 approx.

There are 365 days in a year, plus an extra day every fourth year (generally). So 70 years is approximately: 365 * 70 + (365/4) = 25,641 days give or take a couple depending on which 70 year interval is in question.

The LCM is: 1,260

36 / 70 is equal to 0.514286

% rate = 36/70 * 100% = 51.43%

36/70 = 18/35

The LCM of 8, 36, and 70 is 2520

The GCF of 36 and 70 is 2.