The discount value is $11.99 and the sale price is $67.99
The regular price of an item is the non-sale price of that item.
The sale price is 12.15
You'll save $14.85 on this item. This means, the cost of the item to you is: $99.00 - $14.85 = $84.15
You'll save $7.80 on this item. This means, the cost of the item to you is: $39.00 - $7.80 = $31.20
-- subtract the percent off from 100 -- divide the sale price by the answer -- multiply that answer by 100, and you have the original price
c = 1.0825p
Divide sale price by full price. Example: item is $30 but is on sale for $15. 15/30=50%, so the item is 50% off
13.77 will be the discounted price if the standard price is 16.50.
The sale price would be $111.00 + tax.
The total tax is $2.83 and the price before tax was $47.17.
To calculate it you multiply your cost by 0.94 If the cost is $100, then the price is $94
$32.00 + tax.
You'll save $79.16 on this item. This means the cost of the item to you is: $197.89 - $79.16 = $118.73
An item that has been reduced 40 percent off the retail price will need to be increased by almost 66.7 percent of the sale price to return to the original retail price.
The cost price is 1700; it tells you that in the question. The asking price is 2125 (1700 x 1.25).
$942.62 is what I get. You need to divide 1003.89 by 1.065.
$44. Solve by dividing $55 by 1.25.