Study guides

☆☆

Q: A car travels 30 kilometers in 20 minutes what is the speed of the car?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Algebra

90 mi

Just divide the distance by the speed.

25000 / 1800 = 13.89 X 3.6= 50 KM/Hr

It depends upon how long it travels for. Distance = speed * time So if the car travels at 60 mph for 2 hours, the distance is 60 mph * 2 hours = 120 miles But if the car travels at 60 mph for 30 minutes (0.5 hours), the distance is 60 mph * 0.5 hours = 30 miles.

38.71 mph

Related questions

73.85 kilometers per hour.

It's speed - which is 90 Km/h

1

43

30 kilometers per hour.

If a car travels for 20 minutes at a speed of 60 miles per hour the car travels 20 miles.

If a car travels in a straight line with a constant speed, then the car has a constant velocity (determined by direction and speed), and the acceleration is 0.

The speed of the car is 96 kilometers per hour.

87.5 kph

60 kph

Average Speed!!

About 89 km/h

People also asked