Best Answer

30 kilometers per hour.

Q: What is the average speed of a car that travels 60 kilometers in 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

30 kilometers in two hours or 15 kilometers per hour.

6.4 kph

Divide the distance travelled by the time taken....

17.14286 km. hr. is the avg. speed

In 1 hour it travels 60 km Hence In 6 hours it travels 6 x 60 = 360 km

Related questions

1

30 kilometers in two hours or 15 kilometers per hour.

His average speed is 55 kilometers per hour.

87.5 kph

6.4 kph

815 kmph

Average speed = Distance/Time = 400 km /5 hours = 80 km per hour.

240/2.5 = 96 kph

a) Divide the kilometers by the hours, to get the speed in kilometers per hour. b) Divide this result by 3.6, to convert to meters/second.

Divide the distance travelled by the time taken....

Total distance = 75 km time = 3 hours average speed = 75km/3hrs = 25 km/hr

This is an average speed of 42.54 km/h