Best Answer

60x.15= 9 which is 15% of 60 EX: 15% off of a $60 item would be a price of $51

Q: What is 15 percent off of 60?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

It is: 15-9 = 6 pounds

0.15 x 399.99 = $60 off You pay 399.99- 60 = $339.99

20 percent of 75 is 15 20 percent off of 75 would be 60 If an item cost $75 and was marked at 20% off, then the price would be $60

15% of 60 = 15% * 60 = 0.15 * 60 = 9

60 percent off 29.50 is 11.80

Related questions

60 dollars off.

$15 off $45 on

It is: 15-9 = 6 pounds

15 because 60 divided by 4 is 15.

40% off of 15 dollars = 60 left of 15 dollars = 15*60/100 = 9 dollars.

0.15 x 399.99 = $60 off You pay 399.99- 60 = $339.99

20 percent of 75 is 15 20 percent off of 75 would be 60 If an item cost $75 and was marked at 20% off, then the price would be $60

It is: 75-15 = 60

15 percent of 60 = 915% of 60= 15% * 60= 0.15 * 60= 9

15% of 60 = 15% * 60 = 0.15 * 60 = 9

15% of 60= 15% * 60= 0.15 * 60= 9

60 percent off 29.50 is 11.80