Best Answer

It is not as simple as that... For one, there is quite a difference in latitude between northern U.S. and southern U.S., therefore, the amount the days change vary as well. Second, it would be good to specify a more exact date. For example, do you mean from Dec. 1, or from Dec. 31? Third, any increase in the number of days from December to March is distributed in a non-uniform way among the individual days. I suggest you look up your specific latitude and longitude (or a near-by major city), then check an online site that calculates the times of sunrise, noon, and sunset for your place.

Q: How many minutes are added per day from dec to march in tn US?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

there are 24 hours in one day. there are 60 minutes in a whole hour. so 60 minutes times 24 hours would equal 1440 minutes.

1440 minutes

There are 24 hours in a day. There are 1440 minutes in a day.

there are 24 hours in a day and 1440 minutes in a day

3-10 minutes a day

Related questions

There are 31 days in the month of March. There are 24 x 60 = 1440 minutes in one day. Therefore, March 2008 contained 1440 x 31 = 44640 minutes.

there are 24 hours in one day. there are 60 minutes in a whole hour. so 60 minutes times 24 hours would equal 1440 minutes.

No. The day has only so many seconds, minutes in the school day. The state sets the number of minutes in the school day and the school has to work within those boundaries. Each class is 40-45 minutes long and if another 5 minutes was added to each passing period out of 6 periods that would be an additional 30 minutes a day added to the school day. This means each day you would have to be in school 30 minutes more. The time adds up to 600 minutes a month.

No. The day has only so many seconds, minutes in the school day. The state sets the number of minutes in the school day and the school has to work within those boundaries. Each class is 40-45 minutes long and if another 5 minutes was added to each passing period out of 6 periods that would be an additional 30 minutes a day added to the school day. This means each day you would have to be in school 30 minutes more. The time adds up to 600 minutes a month.

One day lasts for 60 x 24 = 1440 minutes. There are 34 days between March 23 and April 25. Therefore, 34 days is equal to 34 x 1440 = 48960 minutes.

how minutes are there in a day, that's how many minutes, haha

In North America, after December 21st, the winter solstice, the amount of daylight increases by approximately 2-3 minutes per day as we move towards the spring equinox in March.

Thursday. Check out the related link I added.

On 4 March 1791.

1441 minutes

1440 minutes

60 minutes an hour 24 hours a day ...