Best Answer

0.065 x 33.51 = 2.18 tax (rounded)

Q: If a sweater cost 33.51 and the tax is 6.5 percent what is the tax amount?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

The sale price is $30.00

100.66

The total tax is $2.04 and the total price with tax is $36.04

The discount amount is 4.33, bringing the cost to 24.58

x =shirt y =sweater shirt + sweater = $40 x + y = 40 shirt + 12 = the price of the sweater (price of the sweater is $12 more than the shirt) x + 12 = y x + y = 40 x + (x + 12) = 40 2x + 12 = 40 2x + 12 - 12 = 40 - 12 2x = 28 2x / 2 = 28 / 2 x = 14 x = shirt = $14 IF... shirt + sweater = $40 x + y = 40 14 + y = 40 14 + y - 14 = 40 - 14 y = 26 y = sweater = $26

Related questions

$5

35x1.05= 36.75

The sale price is $30.00

The sale price will be $37.10

During the Great Depression, the cost of a sweater could vary greatly depending on the quality, brand, and location. On average, a basic sweater could cost anywhere from a few dollars to around $10, which was a significant amount considering the economic hardships of the time.

15 % of 47.60 would make the sale price $40.46.

100.66

57 divided by 3 = 19

500 dollars

A mens wool sweater costs 5 million dollars.

The total tax is $2.04 and the total price with tax is $36.04

Well we know that a sweater costs 12 more than TWICE the cost of a skirt and we also know that the sweater is $38 what we. Need to know is the cost of the skirt. So lets say c= cost of the skirt ok? Ok so we would do 12+2c= 38 right? Right so your answer is 13.