Q: If you are traveling at 75 kmh how long will it take to travel 32 km?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

400 ÷ 20 = 20 hours (though it is unlikely that the speed would be constant!)

All depends on how fat the chick your running into is

Time = Distance/Speed So time = 1550km/120 kmh = 12.9166... hours. This is based on the unrealistic assumption that you can maintain an average speed of 120 kmh for nearly 13 hours - a length of time which will require some fuelling stops, and ideally some comfort stops as well!

3.27 Hours

There is an error in the question. Time = Distance ÷ Speed. (Distance divided by Speed) Time for the journey = 90 ÷ 45 = 2 hours

Related questions

It will travel that distance in 15 minutes.

If you were travelling at 25 kmh, every hour means you have travelled 25 kilometres. Therefore it would take you 2 hours to travel 50 kilometres.

400 ÷ 20 = 20 hours (though it is unlikely that the speed would be constant!)

3 hours and 10 minutes!

Three hours 3 x 55 = 165

Five leap year Non stope At 100 kmh

10 minutes 53 seconds at 65 mph / 105 kmh

450/45 = 10 hours of driving time.

12 km is 12 km no matter what you're in, so I'm guessing you wonder how long it'd take to travel 12 km in a car. And that depends on the speed of the car. At 12 KMH it'd take one hour. At 120 KMH it'd take 1/10 of one hour = 6 minutes.

3 hours because if your smart, you will figure it out

Depends on which speed you're travelling at. At 80 kmh/ 50 mph, it'll take one hour. At 40 kmh/25 mph it'll take two.

112.65 kmh