Q: Is 5 days to 120 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

The equivalent to 120 hours is 5 days. 120 divided by 24 =5

120 hours.

There are: 120/24 = 5 days

Exactly as in the question: 120 hours or 5 days

5 days

Related questions

The equivalent to 120 hours is 5 days. 120 divided by 24 =5

120 hours.

No. 9 days = 216 hours. 120 hours = 5 days

There are: 120/24 = 5 days

Exactly as in the question: 120 hours or 5 days

120 hours is 5 days. There are 24hours in a day so 120/24 =5

5 days

1 day = 24 hours 5 days = (5 x 24) = 120 hours

5 Days

5 days equals 120 hours.

five days 120 / 24 = 5

That would be 24*5 = 120 hours.