answersLogoWhite

0


Best Answer

120 hours is 5 days. There are 24hours in a day so 120/24 =5

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2013-03-15 14:00:38
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.8
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
2250 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many weeks is 120 hours?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many weeks and days are there in 120 weeks?

There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.There are 120 weeks in 120 weeks and there are 840 days in 120 weeks.


How many hours is 5 days?

120 hours.


How many months is 120 weeks?

There are 4 weeks in a month, so divide 120/4 = 30. 30 months in 120 weeks.


How many weeks is a 120 hour course?

It is impossible to answer your question without knowing how many hours per week the course requires. Once you have that information, simply divide 120 by that number.


How many weeks is there in 120weeks?

120


How many hours in 120 hours?

Exactly as in the question: 120 hours or 5 days


How many weeks is 120 days?

About 17 weeks. Just do 120 divide by 7, since 7 days in a week.


How many hours are in 120 days?

288 hours


How many hours in 120 days?

2880 hours


How many hours are in 120 min?

2 hours


How many days is 120 hours if you only worked 8 hours a day?

That would be 15 days to work 120 hours. 15x8=120


How many minutes in 120 hours?

In 1 hour, there are 60 minutes.So in 120 hours, there are 120*60 = 7200 minutes.

People also asked