Q: What is 5.75 minutes in seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

575 hours is 34,500 minutes. (60 minutes per hour x 575 = 34,500)

If we divide 575 kilometers by 50 minutes we can find how fast the plane travels per minute.575/50 = 11.5We know the plane travels 575 in 50 minutes, but we need to know how far it travels in 60 minutes. Knowing that it travels 11.5 kilometers per minute, we can multiply that by 10 and add it to 575.11.5*10=115115 + 575 = 690 km

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds

When you add 5 minutes and 40 seconds to 8 minutes and 50 seconds, the total is 14 minutes and 30 seconds.

6 minutes, 11 seconds

Related questions

60 minutes = 1 hour so 575 minutes = 575/60 hours = 9.5833... hours

575 hours is 34,500 minutes. (60 minutes per hour x 575 = 34,500)

If we divide 575 kilometers by 50 minutes we can find how fast the plane travels per minute.575/50 = 11.5We know the plane travels 575 in 50 minutes, but we need to know how far it travels in 60 minutes. Knowing that it travels 11.5 kilometers per minute, we can multiply that by 10 and add it to 575.11.5*10=115115 + 575 = 690 km

7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds

321 seconds - 5 minutes 21 seconds 625 seconds - 10 minutes 25 seconds 542 seconds - 9 minutes 2 seconds 203 seconds - 3 minutes 23 seconds

10 minutes + 11 minutes = 21 minutes 58 seconds + 21 seconds = 79 seconds 79 seconds = 1 minute and 19 seconds 21 minutes + 1 minute and 19 seconds = 22 minutes and 19 seconds

When you add 5 minutes and 40 seconds to 8 minutes and 50 seconds, the total is 14 minutes and 30 seconds.

6 minutes, 11 seconds

7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds is 11.583 minutes OR 11 minutes 35 seconds.

12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds = 9 minutes and 50 seconds.

19 minutes 30 seconds minus 12 minutes 40 seconds = 6.833 minutes OR 6 minutes 50 seconds.