Best Answer

His average speed is 55 kilometers per hour.

Q: What is the average speed of someone who travels 110 kilometres in 2 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

Average speed = distance / time = 850/5 = 170 km per hour

1

Every hour the car would cover 60 kilometres.Therefore, 60 x 3 = 180 + 30 = 210 kilometres in total.

60 mph

60 mph

Related questions

Average speed = distance / time = 850/5 = 170 km per hour

Expressed in kilometres per hour, this is equal to 300/6 = 50 kilometres per hour.

A driver who travels 140 kilometres in 2 hours!

Dividing distance travelled by time taken gives 23 / 1.5 = 15.3 recurring (that is, 15.3333...) or 15 and one third kilometres per hour.

Dividing distance travelled by time taken gives 450/5 = 90 kilometres per hour.

The average speed if an airplane travels 1364 miles in 5.5 hours is 248 miles/hr.

4

40mph

42mph

1

We drove to Hamilton in 1.5 hours our average speed was 80 kilometres per hour.

60 KPH