Best Answer

There are twelve months in a year so, 12 months times 4 = 48 Months.

More answers

well,according to my calculations 4 years eqauls 48 months.

Lvl 1

488

Lvl 1

48

Q: 4 years equals how many months?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

1 year = 12 months therefore 4 years 3 months = 51 months.

52 ÷ 12 = 4 years 4 monthsNote, there are 12 months in a year.

28 months = 2 years and 4 months.

54 months are in 4 1/2 years.

4 years

Related questions

4 years and 2 months

1 year = 12 months therefore 4 years 3 months = 51 months.

12 months per year X 40 years = 480 months. Your answer is 480 months.

(2 years) x (12 months per year) = 24 months24 months plus 4 months = 28 months

1200 Months.Spam question.

52 times 36 equals 1,872, plus 17 equals 1,889.

4 months

4 years 11 months is 59 months.

48 months = 4 years

4 years 2 months

4 years and 2 months.

100/12 = 8 and 4months left so 8years and 4 months in matematics 8 1/3years