Q: A car travels 275 miles at an average speed of 56 miles an hour how long of a trip is this?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

The car's average speed is 56 miles per hour.

Average speed = distance/time = 100/4 miles per hour = 25 mph.

The faster car travels at 48 miles per hour The slower car travels at 36 miles per hour 48mph - 36mph = 12mph Therefore, the faster car travels 12 miles per hour faster than the slower car. Note that the question refers to the relative speeds of the cars and not the relative distances.

The speed appears to be 400 miles an hour. If you meant 400 miles, the speed is 50 miles an hour.

247

Related questions

The average speed is 2050/5 = 410 miles per hour.

The car's average speed is 86.67 miles per hour.

The average speed is 1,800 mph

Average speed is the total distance traveled divided by the elapsed time. A car that travels 60 miles in one hour, stops for one hour and travels 60 miles for another hour, has an average speed of 120 miles / 3 hours, which is 40 mph.

The car's average speed is 56 miles per hour.

Average speed = distance/time = 100/4 miles per hour = 25 mph.

It travels 288 miles in 4 hours 30 minutes at that speed.

The faster car travels at 48 miles per hour The slower car travels at 36 miles per hour 48mph - 36mph = 12mph Therefore, the faster car travels 12 miles per hour faster than the slower car. Note that the question refers to the relative speeds of the cars and not the relative distances.

It's 25 miles per half-hour, and it's also 50 miles per hour.

Venus travels around the Sun at an average speed of about 78,341 miles per hour. This speed can vary slightly depending on its position in its orbit.

The speed appears to be 400 miles an hour. If you meant 400 miles, the speed is 50 miles an hour.

400/5 = 80. HBD!