Study guides

☆☆

Q: How do you write out 60 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

80% of 60 dollars = 60*80/100 = 48 dollars

6 x 10 = 60 60 Dollars

40% off of 15 dollars = 60 left of 15 dollars = 15*60/100 = 9 dollars.

Is this 60% OFF OF 30 dollars or 60% OF 30 dollars? 60% OF $30 is 30*.60 = $18 60% OFF of $30 would be subtracting that 60% off of it. $30 - $18 = $12 60% OFF of $30 would be the same as 40% OF $30

There are 4 quarters in one dollar. Therefore, 60 quarters is equal to 60 / 4 = 15 dollars.

Related questions

$60,000,000,000.00

Sithd

Sixty and 00/100 dollars

$60,996,000.00

This way: Twenty-one and 60/100 dollars

330% of 60 dollars = 60*330/100 = 198 330% of 60 dollars = 60*330/100 = 198 330% of 60 dollars = 60*330/100 = 198 330% of 60 dollars = 60*330/100 = 198

$36 is 60% of $60 .

Fourteen thousand, nine hundred fifty-six and 60/100 dollars

80% of 60 dollars = 60*80/100 = 48 dollars

60 percent of 2000 dollars would be 1200 dollars. 2000*.60= 1200

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

60% off 140 dollars is 84 dollars.